BALOTELLIJEV POVRATAK U STILU: / Italija slavila, remi Portugala, oproštaj legendarne BiH trojke

Image
Foto: AFP

Diljem svijeta odigrane su pripremne utakmice reprezentacija uoči Svjetskog prvenstva koje za nešto više od dva tjedna počinje u Rusiji

28.5.2018.
23:21
AFP
VOYO logo

Mario Balotelli vratio u talijansku nogometnu reprezentaciju nakon četiri godina i odmah je zabio gol u pobjedi protiv Saudijske Arabije 2-1. Ovo je bila prva utakmica na klupi za novog izbornika Italije Roberta Mancinija i to protiv momčadi Saudijske Arabije koja će nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji što nije pošlo za rukom njegovoj ekipi. Podsjetimo, Italija prvi put nakon 1958. godine neće nastupiti na SP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balotelli je poentirao u 21. minuti krasnim udarcem s ruba šesnaesterca. Na 2-0 povisio je Belotti u 68., a konačnih 2-1 postavio je Al Shehri u 72. nakon velike pogreške talijanske obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim pripremnim utakmicama za SP, izvaja se remi Portugala i Tunisa (2-2). Portugalci su vodili s 2-0 golovima André Silva (22) i Joao Maria (34), no uporni Tunižani su pokazali kvalitet i spasili se poraza pogocima Anice Badrija (39) i Fakhredinea Ben Youssefa (64). Francuska je pobijedila Irsku 2-0 golovima Girouda i Fekira. a BiH je remizirao protiv Crne Gore 0-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prijateljskoj utakmici Zmajeva u 17. minuti od reprezentacije oprostila se trojka - Vedad Ibišević, Emir Spahić i Zvjezdan Misimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Istanbulu je Turska pobijedila Iran s 2-1. Cenk Tosun (6, 50) je bio dvostruki strijelac za Turke, dok je Dejagah (92-11m) smanjio za Irance koji će igrati na SP-u. Južna Koreja je u Seulu slavila protiv Hondurasa s 2-0.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo