ne manjka mu ambicija /

Bale: 'Idemo po prvo mjesto u skupini, ispred Hrvatske, zašto ne?!'

Image
Foto: AP Images

Najveća zvijezda velške reprezentacije ambiciozno poručuje da ide po prvo mjesto u kvalifikacijskoj skupini za Euro 2020.

24.3.2019.
11:58
AP Images
VOYO logo

Gareth Bale, zvijezda Real Madrida i kapetan velške nogometne reprezentacije, s kojom će Hrvatska odmjeriti snage u sklopu kvalifikacija za Euro 2020., prokomentirao je skupinu G i šanse svoje reprezentacije za prolazak na europsku smotru. 

"Idemo po prvo mjesto u skupini. Ne znam zašto ne bismo. Uvijek smo autsajderi, kladionice nisu uvijek u pravu. U ovaj kvalifikacijski ciklus ulazimo s namjerom da osvojimo skupinu", rezolutno je rekao Bale uoči utakmice protiv Slovačke (nedjelja, 15 h).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo da su obje reprezentacije krenule dobro (Hrvatska i Slovačka), ali ne postoji razlog zašto mi ne bismo osvojili skupinu. Znamo da se teško plasirati na završnicu velikih turnira, ali mi smo spremni i dobro pripremljeni", dodao je Bale.

Slovačka je kvalifikacijski ciklus otvorila pobjedom protiv Mađarske 2-0 i sada joj slijedi težak ispit na gostovanju u Walesu, koji je blagi favorit. Podjelom bodova Hrvatska bi najviše profitirala i u slučaju trijumfa nad Mađarima (nedjelja, 18 sati) skočila na prvo mjesto skupine E.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Grupa je zahtjevna, ali mi ćemo dati sve od sebe na terenu i učinit ćemo sve što je potrebno da pobijedimo", zaključio je Bale. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo
Još iz rubrike