NEKA NAŠIH / Austrijanci otvorili prekrasan stadion vrijedan 85 milijuna eura, bivši Hajdukov dragulj ušao u povijest

Image

U 17 prvenstvenih nastupa zabio je deset pogodaka, a još je uvjerljiviji bio u Kupu gdje u četiri dvoboja ima isto toliko golova

25.2.2023.
17:38
VOYO logo

Marin Ljubičić, donedavno Hajdukov dragulj, a danas napadač austrijskog LASK-a upisao se u povijest zabivši jedini pogodak u pobjedi svog kluba protiv Austrije iz Lustenaua.

Dvoboj je igran u sklopu 19. kola austrijskog prvenstva, a Ljubičićevo će ime stajati zauvijek u LASK-ovim almanasima kao prvi strijelac na novom stadionu. Inače, stadion je pravi bombon. Prima 19 tisuća ljudi, a klub je u njega uložio 85 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Procvjetao u Austriji

"Sjajan je osjećaj napokon igrati ovdje. Ovo je bila sjajna prilika za nas da pobjedom otvorimo novi stadion", rekao je nakon utakmice mladi hrvatski napadač.

Inače, Marin Ljubičić se iz Hajduka preselio u Linz na početku ove sezone. Prvo je posuđen austrijskom klubu uz mogućnost otkupa, a kako je Ljubičićeva forma eksplodirala, austrijski prvoligaš je iskoristio tu opciju te na račun splitskog kluba isplatio 2.9 milijuna eura. Hajduk će imati i postotak od budućeg transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 17 prvenstvenih nastupa zabio je deset pogodaka, a još je uvjerljiviji bio u Kupu gdje u četiri dvoboja ima isto toliko golova. Zanimljivo je da je Ljubičić u 36 utakmica koliko je odigrao za Hajduk, zabio tek osam pogodaka, no očigledno da mu alpski zrak godi više od onog mediteranskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo