ATLETICO MADRID SMATRA DA JE BARCELONA PREVRŠILA SVAKU MJERU: / 'Dosadio nam je njihov stav. Kad je dosta, dosta je'

Image

Izgledno je da će Griezmann napustiti Atleticu, ali ljudima u klubu ne sviđa se kako sve to odrađuje Barcelona

9.5.2018.
10:02
VOYO logo

Direktor Atletico Madrida Miguel Angel Gil Marin oglasio priopćenjem nakon sve glasnijih spekulacija o prelasku Antoinea Griezmanna u Barcelonu. Nakupilo se u Atleticu puno toga nakon što je proteklih dana predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu priznao da je kontaktirao igračevog agenta, a direktor Barce Guillermo Amor da je razgovarao s Griezmannovom sestrom dok je Luis Suarez javno pružio Francuzu dobrodošlicu u klub.

OSTAJE LI U ATLETICU ILI PRELAZI U BARCU? Francuski napadač otkrio kada će donijeti konačnu odluku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosadio nam je Barcelonin stav. Da predsjednik, igrač i član odbora pričaju na takav način o budućnosti igrača koji ima ugovor samo nekoliko dana prije finala europskog natječanja, to je apsolutni nedostatak poštovanja prema Atletico Madridu i njegovim navijačim", objašnjeno je u pisanom priopćenju madridske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atleticov stav je vrlo jasan. Nijednom nismo pregovarali u vezi s Griezmannom niti namjeravamo. Prije nekoliko dana sam osobno rekao predsjedniku Barcelone da nije na prodaju niti da ćemo ga pordati. Dao sam mu do znanja da je njihovo ponašanje neprikladno, protiv integriteta natjecanja, posebno jer smo se s Barcelonom tijekom cijele sezone borili za titulu, a on konstantno vrši pritisak na jednog od naših ključnih igrača. Također, rekao sam mu da ako igrač odluči iskoristiti svoje prava da raskine ugovor zbog konstantnog pritisak cijele sezone, Atletico će zahtjevati kompenzaciju", kazao je Marin. "Kad je dosta, dosta je. Nadam se da će ovo priopćenje omogućiti navijačima Atletica da uživaju u ovom trenutku i spreme se za finale", donosi priopćenje kojeg je prenijela Marca.

Podsjetimo, Atletico sljedeće srijede, 16. svibnja, igra protiv Marseillea u Lyonu finale Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo