Uskoro odluka /

Atletico Madrid pod istragom UEFA-e: Gruba igra ipak nije prošla bez posljedica

Image
Foto: Profimedia

Kao što vrlo često bude slučaj, Atletico je odigrao utakmicu u kojoj vrlo vjerojatno nisu uživali ni vjerni navijači madridskog kluba.

8.4.2022.
16:14
Profimedia
VOYO logo

Disciplinska komisija Europskog nogometnog saveza (UEFA) pokrenula je postupak protiv Atletico Madrida zbog diskriminatornog ponašanja njegovih navijača na gostovanju kod Manchester Cityja u prvoj utakmici četvrfinala Lige prvaka odigranoj u utorak, u kojoj je engleski prvak slavio sa 1-0.

U svom priopćenju, disciplinsko tijelo Uefe nije pojasnilo o kakvom se obliku diskriminatornog ponašanja radi, a aktualnog prvaka Španjolske tereti se i za bacanje predmeta na teren. Odluka u ovom predmetu bit će donesena u dogledno vrijeme, navodi se u priopćenju.  Uzvratni dvoboj u Madridu na rasporedu je u srijedu, 13. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Manchester City - Liverpool

Image

Manchester City - Liverpool

Kao što vrlo često bude slučaj, Atletico je odigrao utakmicu u kojoj vrlo vjerojatno nisu uživali ni vjerni navijači madridskog kluba. City je dominirao s loptom, imali su ju u posjedu čak 71% posto susreta. Omjer udaraca još je šokantniji, City je imao 15 pokušaja na vrata Atletica dok su oni imali... nula.

Poznato je da momčad Diega Simeonea ne igra za dojam, već za rezultat. Igrajući u gostima, Atletico si nije htio priuštiti više od lova minimalnog zaostatka u Španjolskoj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo