NE IDE IH / Atletico izgubio od Bilbaa i ozbiljno ugrozio nastup u Ligi prvaka slijedeće godine

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Atletico Madrid upisao je novi poraz u La Ligi

30.4.2022.
23:35
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Athletica svladali su na svom San Mames stadionu madridski Atletico 2-0 u posljednjem subotnjem ogledu 34. kola španjolske La Lige.

Image
KAKAV ŠPANER /

Velika Dalićeva uzdanica pokazala zašto se na njega toliko računa: Pogledajte majstora na dijelu, postigao dva pogotka u slavlju

Domaćin je poveo već u osmoj minuti kada je vlastitu mrežu pogodio Hermoso. Potvrda pobjede baskijske momčadi dogodila se u 56. minuti kada je Williams realizirao udarac s bijele točke za konačnih 2-0. Za goste je posljednjih dvadeset minuta igrao hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč pobjedi Athletic je ostao osmi na ljestvici, ali je sedmom Villarrealu došao na bod zaostatka. Atletico je i dalje četvrti te ima četiri boda više, ali i utakmicu više, od Betisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo da je domaćom pobjedom od 4-0 protiv Espanyola madridski Real i matematički osigurao novi naslov prvaka, 35. u povijesti. Iako su još ostala četiri kola do kraja, a neke momčadi moraju odraditi i pet utakmica, bodovna prednost Reala je pred svima nenadoknadiva. Inače, ilustracije radi, Barcelona je 26 puta bila prvak Španjolske, dok je treći na toj ljestvici madridski Atletico s 11 naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo