Otkrili kako se zaustavlja Barcelona!

18.4.2012.
7:26
VOYO logo

U duel s Barcelonom, aktualnim europskim prvakom koji je 2009. godine londonski klub kontroverzno izbacio upravo u ovoj fazi natjecanja Lige prvaka, Chelsea ulazi kao autsajder, ali nikako ne bez šanse, što ističe Cole.

"Chelsea će u finale, naravno, ti to nadam se protiv Reala. Znamo što i tko je Barcelona i kako igraju, ali mi moramo igrati svoju igru. Samouvjereni smo i osjećamo se dovoljno dobri za prolazak. Iako kažu da nisu zabrinuti s nama, mislim da smo im mi od svih momčadi s kojima su igrali u Ligi prvaka, kao i od premierligaških momčadi, zadavali najviše problema. Mi smo tvrda momčad koja nikad ne odustaje. Borimo se za svaku loptu i snažni smo u duelima. Znamo kako zaustaviti momčad poput Barçe", izjavio je Cole i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hoće li se to dogoditi i ovoga puta? Ako se ljudi poput Lionela Messija ne pojave, onda imamo velike šanse. Morate biti koncentrirani ne samo 90 minuta, nego i 94, 95. Znamo da će biti teško protiv momčadi koja ima toliko svjetskih klasa jer ne smijete skinuti pogled s nijednog od njih budući svaki u nekom trenutku može napraviti nešto čarobno", izjavio je igrač Chelseaja i na kraju zaključio:

"Mnogi misle da moramo zaustaviti Messija i to je to. Ali onda drugi igrači uskoče i doprinose više, tako da znamo da moramo zaustaviti puno više od samog Messija."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Stamford Bridgeu se samo boje da sudac opet ne iskoči u prvi plan te da se ne ponove scene u kojima Didier Drogba divlja i pred kamerama poručuje cijelome svijetu da je ovo "j***** sramota".

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo