ARSENALOV MENADŽER PRIZNAO POGREŠKU: / 'Danas je među petoricom najboljih, mogao sam ga dovesti, ali sumnjao sam u njega'

Image
Foto: AFP

Unai Emery danas ga smatra igračem iz kruga petorice najboljih

28.12.2018.
17:37
AFP
VOYO logo

Unai Emery smatra da je Liverpoolov egipatski napadač Mohamed Salah jedan od petorice najboljih nogometaša na svijetu. Istovremeno i priznaje da je bio u mogućnosti dovesti ga u Paris Saint-Germain kada je bio trener francuskog prvaka, ali da je procijenio da Salah nije igrač koji bi se znao nositi s pritiskom igranja u velikom klubu.

Danas je u Top 5

Upravo Arsenal i Liverpool sučelit će se u subotnjoj utakmici 20. kola engleskog prvenstva. Domaćin će biti Liverpool, vodeća i jedina neporažena momlad Premier lige, sastav koji je u nizu od osam uzastopnih pobjeda i sanja prvi naslov od 1990. godine. Emery i Arsenal stižu na Anfield kao petoplasirani klub s trinaest bodova manje u odnosu na protivnika, a španjolski menadžer zna od koga će prijetiti najveća opasnost. Uz priznanje da toga ranije nije bio svjestan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

(FILES) In this file photo taken on April 21, 2018, Liverpool's Egyptian midfielder Mohamed Salah celebrates scoring their second goal during the English Premier League football match between West Bromwich Albion and Liverpool at The Hawthorns stadium in West Bromwich, central England.

Egyptian international Mohamed Salah's stunning first season with English Premier League side Liverpool earned him a long-term contract with the club on July 2, 2018. / AFP PHOTO / Lindsey PARNABY / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

"Razgovarali smo o mogućnosti da Salaha, tada Rominog igrača, dovedemo u Paris Saint-Germain. Postojale su neke sumnje, a on je učinio to da su one nestale potpisom za Liverpool. Sad kad govorite o petorici najboljih nogometaša na svijetu, on je jedan od njih. Danas vam mogu priznati, kad bismo ga potpisali, potpisali bismo jednog od petorice najboljih svjetskih nogometaša", kazao je Emery koji je potom bio upitan o kakvim je sumnjama bilo riječi.

Prošlosezonski najbolji strijelac Premier lige

"Kako bi se snašao u velikom klubu. Primjerice PSG-u", donosi The Guardian odgovor na to pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S 32 postignuta prvenstvena gola u prošloj sezoni Salah je ponio naslov najboljeg strijelca engleske Premier lige. Trenutačno je na diobi druge pozicije s 12 golova u 19 odigranih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo