ARSENAL ŽELI HRVATSKOG DRAGULJA: /

Wenger poslao u Zagreb svog glavnog špijuna

Image
Foto: AFP, ANDRES PINA

Engleski velikan Arsenal uključio se u borbu za veliku nadu Dinama i hrvatskog nogometa, 17-godišnjeg krilnog igrača Josipa Brekala. Tvrdi to u svome nedjeljnom izdanju tabloid Mirror.

10.4.2016.
13:12
AFP, ANDRES PINA
VOYO logo

Spomenuti dnevnik piše da je menadžer Arsenala Arsene Wenger poslao u Zagreb svoga glavnog skauta Gillesa Grimandija. On je Wengerov čovjek od povjerenja, francuski stručnjak ga šalje u misije kada želi detaljan izvještaj o nekom igraču, što dovoljno govori koliko je Arsenal ozbiljno zagrizao za Brekala.

Nije produljio ugovor

Mladi nogometaš ima ugovor s Dinamom do ljeta sljedeće godine, a novi još uvijek nije potpisao. To svakako otežava situaciju braći Mamić koja neće moći zaraditi željenu odštetu ukoliko Brekalo u međuvremenu ne produlji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno se spominjalo da je na talentiranog nogometaša oko bacio i njemački velikan Bayern, a za vjerovati je da i drugi klubovi pozorno prate njegov razvoj. Brekalo ovog proljeća dobiva puno prilika u seniorskoj momčadi Dinama, a nedavno je bio strijelac i u pobjedi protiv Hajduka (4-0) u uzvratnoj utakmici polufinala Hrvatskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo