ZABILI SI AUTOGOL

ARSENAL SE ŽESTOKO OSRAMOTIO: Navijači se crvene zbog onoga čime se klub hvali

Službeni Twitter-profil londonskog Arsenala u očitoj namjeri podizanja atmosfere pred nastavak natjecanja u Premier ligi, a u subotu će taj londonski klub dočekati Swansea City u ogledu 8. kola, objavio je pogodak koji im je u prošlom kolu donio tri boda, a Arsenalovi navijači sramote se zbog toga.

“Kakav je to trenutak bio…” i “Samo su dva dana do našeg povratka” riječi su kojima je popraćen pogodak iz 93. minute Laurenta Koscielnyja iz ogleda protiv Burnleyja kojim je londonski klub slavio 1-0 pobjedu. Ono što se navijačima nikako ne sviđa jest činjenica da se klub hvali pogotkom postignutim rukom i to iz nedozvoljene pozicije. I zato administrator profila sad prima komentare kojima se nije nadao.

Evidentno je da francuski reprezentativni branič nije bio svjestan trenutka u kojem je postigao pogodak budući da mu se od ruke odbio pokušaj Alexa Oxalde-Chamberlaina u samoj završnici ogleda, a ovaj je, ušavši u mrežu, pogledom zbunjeno tražio loptu po travnjaku.

“Službeni Twitter-profil Arsenala je smiješan”, “Laurent Maradona”, “Gol rukom iz zaleđa u posljednjem udarcu na utakmici, nogomet se vraća kući”, samo je dio komentara klupske navijačke skupine nezadovoljne objavom.

 

 

Povratak na Net.hr