Argentinski novinar razotkrio Messija

Argentinski novinar i pisac Leonardo Faccio napisao je knjigu o vjerojatno najboljem nogometašu današnjice Lionelu Messiju. U njoj je otkrio kakav je napadač Barcelone zapravo izvan terena.

1.12.2011.
21:59
VOYO logo

Faccio posljednjih deset godina prati Barcelonu, a posebno njihovog najboljeg igrača Katalonaca. Smatra kako malo ljudi zna kakav je omaleni Argentinac izvan terena, pa je odlučio to otkriti u svojoj knjizi "Messi, dečko koji je uvijek kasnio".

"Srce Maradone, elegancija Zidanea, osmijeh Ronaldinha i ponos Cristiana Ronalda... sve to karakterizira ih na terenu i izvan njega. Na drugoj strani Messi na terenu djeluje vrlo jednostavno, ali u stvari izvan terena je vrlo kompliciran", napisao je novinar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/od7eaa5p4Xk?version=3&hl=hr_HR&rel=0

Do tog je zaključka došao nakon što je proveo veliko istraživanje među Leovom obitelji, prijateljima, bivšim suigračima, profesorima, kao i zaposlenicima Barcine škole La Masije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Messi, gotovo autistični dječak s manjkom hormona rasta, koji je uvijek kasnio, postao je najbolji igrač na svijetu. Ja želim objasniti kako je to uspio", piše Faccio u svojoj knjizi.

Ovo nije prva knjiga o Messiju. Već ranije o njemu su pisali Toni Frieros i Luca Caioli, ali obojica o tome kakav je Argentinac na terenu. Faccio je prvi koji je razotkrio kakav je Leo izvan terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo