ARGENTINAC KOJEG JE TRENIRAO MARADONA STIŽE U VUKOVAR: / Hrvatski trećeligaš doveo zvučno pojačanje

Image
Foto: Facebook, HNK Vukovar 1991

U Vukovar stiže iz argentinske Gimnasie y Esgrime, gdje ga je trenirao legendarni Argentinac

7.1.2021.
12:50
Facebook, HNK Vukovar 1991
VOYO logo

Dvadesetjednogodišnji argentinski nogometaš Martin Robaina novo je pojačanje hrvatskog trećeligaša HNK Vukovar 1991, potvrdio je klub.

Robaina u Vukovar dolazi iz argentinskog kluba Gimnasie y Esgrime u kojemu mu je trener bio legendarni Diego Armando Maradona, jedan od najvećih nogometaša u povijesti koji je preminuo prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji na stoperu i lijevom beku

"Od proljeća smo jači za 21-godišnjeg defenzivca Martina Robainu. Najbolje se snalazi na pozicijama stopera i lijevog beka, a ovaj Argentinac sa španjolskim državljanstvom u Vukovar stiže iz argentinske Gimnasie y Esgrime gdje mu je trener bio legendarni Diego Armando Maradona", napisali su iz Vukovara na svojem Facebook profilu i objavili fotografiju svojeg novog pojačanja s treninga u društvu Maradone.

"Diego je najveći svih vremena", poručuje nam Martin iz Argentine koji je već počeo učiti hrvatski jezik. Bienvenido, Martin!", napisali su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni Diego Maradona preminuo je 25. studenog prošle godine. Smatra se jednim od najboljih igrača ikada i u svojoj rodnoj Argentini ima status božanstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo