Bolje da ga nisu pitali: Javno otkantao legendu europskog nogometa

15.4.2014.
10:26
VOYO logo

Juventus je u ponedjeljak navečer slavio na teškom gostovanju u Udinama s 2-0, čime je vratio bodovnu prednost u odnosu na Romu na osam. Strateg Juventusa bio je vrlo zadovoljan pobjedom svoje momčadi, koja je, smatra, prošla vrlo teško gostovanje:

"Ovo je za nas bila vrlo opasna utakmica u kojoj si nismo smjeli dozvoliti prosipanje bodova. Iako je iza nas naporna sezona, moji su igrači ostavili sve na travnjaku. No utrka za naslovom prvaka je i dalje otvorena. Ne smijemo si dozvoliti opuštanje. U igri je još 15 bodova, a naša prednost iznosi osam", rekao je Antonio Conte nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu konferencije za novinare nakon susreta novinare je zanimalo što strateg Stare dame misli o pomoći koju mu je javno ponudio Rafael Benitez uoči polufinalnog ogleda Europa lige protiv Benfice.

//www.youtube.com/embed/iRU8V6n8t0A

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benitez je, podsjetimo, prošle sezone u finalu Europa lige slavio s Chelseajem protiv portugalske momčadi:

"S obzirom da je Napoli (čiji je Benitez aktualni trener) ispao od Porta, radije bih izbjegao pitati ga kako pobijediti portugalsku momčad. Možda ipak imam više povjerenja u svoje kolege", bio je Conteov odgovor na Benitezovu ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo