PODIVLJAT ĆE ZBOG OVOG / Ne pamtimo kada je netko ovako uvrijedio Ronalda. Slavnog Talijana pitali je li Cristiano najbolji u povijesti, odgovor je bio brutalan

Image
Foto: Profimedia

Bivši napadač talijanske reprezentacije Rome, Milana, Intera i Real Madrida i u prošlosti je bio kritičan prema Ronaldu

20.10.2021.
8:31
Profimedia
VOYO logo

Bivši talijanski nogometni reprezentativac Antonio Cassano kazao je kako Cristiano Ronaldo nije niti među pet najboljih nogometaša svih vremena gostujući na BoboTV kanalu na Twitchu svog bivšeg kolege iz reprezentacije Christiana Vierija.

Umirovljena talijanska nogometna zvijezda Cassano vjeruje da su Pele, Diego Maradona, Lionel Messi, Johan Cruyff i Ronaldo Nazario najbolji nogometaši u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je li Cristiano Ronaldo najbolji u povijesti nogometa? Nije čak ni među prvih pet. Messi, Pele, Maradona, Cruyff i Ronaldo su na drugoj razini," kazao je Cassano.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

'Ne živi za igru'

Bivši napadač talijanske reprezentacije Rome, Milana, Intera i Real Madrida i u prošlosti je bio kritičan prema Ronaldu. Dok je CR7 bi član Juventusa kritizirao ga je zbog sebičnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cristiano razmišlja samo o svojim ciljevima i rekordima. Uvijek je bio pomalo sebičan i nije ga briga što drugi postižu golove. Ne živi za igru, živi za gol," kazao je Cassano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo