Veliki udarac za Vatrenog i Niku Kovača?!

Prema pisanju talijanskog SportMediaseta, nogometni prvoligaš Fiorentina i drugoligaš Novara spremni su obnoviti suradnju posudbe igrača, a u istu ulazi i naš Ante Rebić.

10.12.2013.
13:45
VOYO logo

Fiorentina je u siječnju ove godine na posudbu do kraja sezone u Novaru poslala Harisa Šeferovića, a Švicarac je u tom razdoblju eksplodirao u Serie B. U 16 nastupa postigao je devet pogodaka i šest puta asistirao za isti.

No po povratku u Fiorentinu prodan je u Real Sociedad, za koji danas uspješno i redovito nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš Rebić, koji je ljetos stigao u Fiorentinu iz RNK Splita, nalazi se u sličnoj situaciji kao i Šefereović prije godinu dana. Rebić je dosad upisao samo dva nastupa za Viole, dok je Šeferović do siječnja nastupio sedam puta. Obojica nisu nijednom zatresla mrežu.

SportMediaset vjeruje da je dogovor dvaju klubova postignut i da će Rebić od 1. siječnja 2014. godine biti novi, ali samo privremeni napadač talijanskog drugoligaša. Novara u Serie B trenutno drži tek 19. mjesto na prvenstvenoj ljestvici, s tek bodom iznad zone ispadanja u niži rang natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I što bi to značilo za našeg napadača? Posudba u klub na dnu Serie B definitivno ne bi bio dobar potez za njega. Izbornik Niko Kovač računa na njegove usluge, posebno u trenutku kad se zna da na otvaranju SP-a protiv Brazila neće moći nastupiti Mario Mandžukić. Bit će ovo veliki udarac za vatrenog napadača, ali i za hrvatskog izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo