Ikona kluba poručila: 'Nikakav se rat ne vodi između Barcelone i mene'

Vezni nogometaš Barcelone Andres Iniesta progovorio je o pregovorima koje vodi s klupskim čelnicima oko produljenja ugovora. Istaknuo je kako se sve odvija prema planu.

27.9.2013.
9:44
VOYO logo

Izvještaji u španjolskim medijima govorili su posljednjih dana da Iniesta oklijeva s potpisom novog ugovora jer se ne može dogovoriti s vodstvom kluba oko financijskih uvjeta. Veznjak je, međutim, odbacio takve napise i još jednom naglasio kako želi okončati karijeru u katalonskom velikanu.

"Nema ničeg neobičnog i nikakav se rat ne vodi između Barcelone i Inieste. Klub me želi ovdje i ja želim ostati ovdje. Puno sam puta rekao da mi je cilj umiroviti se u Barceloni, a isto želi i klub. Svima nam je želja postići dogovor", istaknuo je Iniesta na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mi važan novac, niti to jesam li drugi, treći, četvrti ili peti najbolje plaćeni igrač u klubu. Ono što me motivira jest saznanje da pred sobom imam još nekoliko dobrih godina u kojima se mogu nastaviti razvijati kao igrač."

Iniesta ove sezone češće ulazi s klupe nego ranije, ali unatoč smanjenoj minutaži, pun je podrške za trenera Gerarda Martina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/q-Ez4c1QfQ0

"Najvažnije je da svi igramo i da se osjećamo korisnima. Nikome nije drago biti na klupi, ali to se svima događa. Morate prihvatiti stvari onakvima kakve jesu. Trener donosi odluka, a jedina stvar na pameti mu je dobrobit momčadi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo