Kramarić otkrio što mu je prolazilo kroz glavu u novoj golijadi

'Tijekom utakmice mi je kroz glavu prolazio taj Dodikov rekord, tablica s najboljim strijelcima u jednom susretu, znao sam odmah da sam se izjednačio s Vlaovićem.

11.11.2014.
12:14
VOYO logo

Još uvijek se nisu slegli dojmovi oko pet golova Andreja Kramarića koje je postigao u razbijanju Lokomotive 6:0. Kako i bi, Kramarić je s ovom prezentacijom ušao u povijest hrvatskog nogometa kao jedan od rijetkih koji je to uspio ostvariti. Točnije, uz njega, još je samo Vlaović zabio pet golova u jednom susretu. No, za razlku od bivšeg Vatrenog, Kramarić ih je zabio pet za redom. Nedostajao je šesti za izjednačenje Dodikova rekorda.

"Tijekom utakmice mi je kroz glavu prolazio taj Dodikov rekord, tablica s najboljim strijelcima u jednom susretu, znao sam odmah da sam se izjednačio s Vlaovićem. Zabio sam ih osam Zmaju u kupu, ali ovo je ipak hrvatsko nogometno prvenstvo. Naravno, moram istaknuti da su mi suigrači dali lopte praktički na pladnju, hvala Sharbiniju dvaput, Kvržiću, Močiniću i Moisesu. Ali, koliko god sam sretan, žao mi je što nisam zabio i šesti, iako će ova izjava možda zvučati bahato i netko bi se mogao naljutiti. Volio bih da je bila šestica", kazao je Kramarić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/q_cV0Gew9Z8

Iako je on zvijezda dana u svom klubu, ili, bolje reći, zvijezda tjedna u Hrvatskoj, on ipak kolektiv stavlja u prvi plan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fantastična pobjeda cijele momčadi, nastavili smo tamo gdje smo stali u drugom poluvremenu u Rotterdamu. Eto, protiv Feyenoorda nisam zabio ono što inače zabijam, danas se okrenulo na moju stranu. Još su tri kola do pauze, nadam se da će Rijeka nastaviti s ovakvim igrama, pa da i ja mogu nastaviti s golovima".

//www.youtube.com/embed/E2mYDtRijz0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ove njegove antologijske prezentacije, o Kramariću bruji cijela Europa. Posljednjih mjeseci napadač Rijeke je na meti velikih europskih klubova. Njegove fantastične ovosezonske igre u dresu Rijeke zagolicale su maštu europskih velikana poput Borussie Dortmund, Arsenala, Napolija, Intera a u svojim redovima htjeli bi ga vidjeti i u Atalanti. Prema pisanju francuskih i talijanskih medija, u utrku za Kramarićem ozbiljno su se uključili Milan i Monaco. Uz to, pohvalio ga je i talijanski izbornik Conte.

//www.youtube.com/embed/jDlYC59D4hk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo želim sreću ostatku reprezentacije u Londonu, neka se što bolje suprotstave Argentini, a mi ostali ćemo se pripremati za Italiju. Conte? Da, vidio sam, pročitao par rečenica, hvala mu na pohvalama, naravno da mi to godi. Ali, pravi izazovi tek slijede", skroman je Kramarić.

//www.youtube.com/embed/lRzM52YJ6II

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo je u sezoni 2006/07 postigao 34 ligaška pogotka, što je rekord u hrvatskom nogometnom prvenstvu. Kramarić ih je već sada zabio 21, a prvenstvo još nije niti na polovici. Ako bi Kramarić, kojim čudom, ipak ostao u Rijeci do završetka tekuće sezone, postoji realna šansa da će skinuti Duduov rekord.

//www.youtube.com/embed/exlvlbw1nG0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo