REALU JE POTREBAN MENTOR /

Ancelotti zaratio sa sinom radi Modrića: Iskusni Talijan stao na Lukinu stranu

Image
Foto: profimedia

Specifičnije, u klubu je došlo do navodnog neslaganja između glavnog trenera Carla Ancelottija i njegovog pomoćnika, ujedno i sina, Davidea. U središtu ovog sukoba našao se naš Luka Modrić

17.10.2024.
13:34
profimedia
VOYO logo

Real Madrid muku muči s ovosezonskim rezultatima, unatoč momčadi koja mami poglede zaprepaštenja. U svojim redovima broje brojne zvijezde, a ipak su i dalje tri boda u zaostatku za Barcelonom. Šlag na torti trebao je biti Kylian Mbappé, no njegov početak u dresu Kraljeva nije ono što je itko zamišljao da će biti. Da stvar bude gora, uzburkali su se i odnosi među klupskim predvodnicima.

Image
DOSTA IM JE /

FIFA na stol donosi revolucionarno pravilo: Ovime će i igrači moći zaustaviti utakmicu

Image
DOSTA IM JE /

FIFA na stol donosi revolucionarno pravilo: Ovime će i igrači moći zaustaviti utakmicu

Specifičnije, u klubu je došlo do navodnog neslaganja između glavnog trenera Carla Ancelottija i njegovog pomoćnika, ujedno i sina, Davidea. U središtu ovog sukoba našao se naš Luka Modrić, iskusni kapetan kluba i Vatrenih. Davide smatra da bi mlađi igrači, poput devetnaestogodišnjeg Arde Gülera, trebali dobiti više prostora u veznom redu. Güler je, nakon odličnih nastupa na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, pokazao veliki potencijal, a Ancelottijev sin vjeruje da bi redovitija minutaža samo ubrzala njegov napredak. Do sada je mladi Turčin imao ograničene prilike, ali i u prostoru svojih granica uspio se istaknuti pored velikih imena kao što su Vinícius, Bellingham i, naravno, Mbappé.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, glava Reala, Ancelotti, i dalje vjeruje da hrvatski veznjak ima veliku ulogu u momčadi, posebno u utakmicama od velike važnosti. Luka nije samo najtrofejniji igrač u povijesti Reala već je i vođa na terenu, a njegova mentorska uloga postala je još važnija nakon iznenadnog odlaska Tonija Kroosa u igračku mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, pitanje tko će dobiti prednost u veznom redu ne uključuje samo Gülera. Na klupi također čekaju Brahim Diaz i Chema, nova nada iz Realove akademije. Ancelotti se suočava s izazovom kako pronaći prostor za sve ove mlade talente, a pritom ne narušiti ravnotežu u momčadi.

Gülerov ulazak u početnu postavu neizbježno bi značio da netko od iskusnijih igrača mora ustupiti mjesto, a s obzirom na bogate napadačke opcije koje Real ima, poput Mbappéa, Viníciusa i Rodryga, uklapanje Gülera u ekipu bez kompromitiranja drugih dijelova momčadi predstavlja složen zadatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
PFL
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo