Real krece u veliku bitku s Lukom: Modric je opet spreman!

Nogometasi Real Madrida odradili su ovog utorka ujutro lagani trening, kako bi se osvjezili za nadolazece utakmice u kojima love i preostala dva naslova.

6.5.2014.
12:55
VOYO logo

Nakon kiksa protiv Valencije (2:2) minule nedjelje trener madridskog kluba Carlo Ancelotti dao je svojim igracima dan predaha. Dan nakon toga ih je vratio na nogometni travnjak, gdje su gotovo svi igraci imali laksi oblik treninga. Svi osim naseg Luke Modrica.

Hrvatskog reprezentativca i dalje muci udarac u desnu nogu koji je zaprimio u uzvratnoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Bayerna u Munchenu, zbog kojeg je propustio spomenuti susret protiv Valencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastup Balea i Carvajala je dvojben, ali se Luka oporavio", porucio je Carlo Ancelotti u utorak na konferenciji za novinare u Madridu.

Modric je trenirao odvojeno od ostatka momcadi, ali ocito je spreman za utakmicu protiv Valladolida u srijedu, koju Real Madrid jednostavno mora dobiti ako zeli ostati u igri za naslov prvaka. Trenutno ima pet bodova manje od vodeceg Atletico Madrida, ali i susret manje na svom kontu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo