ANAS SHARBINI OPET IGRA NOGOMET: / Zabijao je i Messijevoj Argentini na Upton Parku, sad u Dražicama u dresu Grobničana hvata formu

Image
Foto: PIXSELL

'Bolje i to nego da sjedim u kući'

29.7.2018.
15:21
PIXSELL
VOYO logo

Anas Sharbini (31), bivši kapetan Rijeke i krilni napadač koji je golove postizao u dresu Hajduka, ali i hrvatske nogometne reprezentacije za koju je nastupio triput u prijateljskim utakmicama, vratio se na nogometne terene.

Dvije i pol godine pauze

Nekoć veliki talent, igrač koji je zabio i protiv Argentine Lionela Messija na Upton Parku u Londonu, odigrao je prvo poluvrijeme za Grobničan protiv Opatije u prijateljskom ogledu bez pogodaka u Dražicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu u kojem svlačionici dijeli s bivšim suigračima iz Rijeke Draženom Pilčićem i Sinišom Linićem, Sharbini se vraća nogometnoj karijeri koja je zaustavljena seljenjem na tribine nakon razmimoilaženja sa Rijekinim trenerom Matjažom Kekom. Dvije i pol godine Sharbini nije igrao, sad se vraća...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bilo je čudno'

"Bilo je čudno nakon toliko vremena opet zaigrati. Zapravo malo teže, ali tako to ide, došao sam igrati i guštati. Mislim da ću malo pomalo, utakmicu po utakmicu doći u pravu formu. Fizički i nisam toliko loš, rekao bih u rangu s ostalim igračima Grobničana. A lopta? Vidi se da nisam igrao dugo, da baš nemam osjećaja, da još ne sluša... Ali i to je normalno", kaže Sharbini čiji riječi prenosi Novi list.

"Već pet dana sam s ekipom i stvarno sam zadovoljan. Doma sam, tu su mi i prijatelji. U svakom slučaju bolje i to nego da sjedim u kući. Baš mi je drago i gušt mi svaki dan doći na trening. Ahmad? Ma nagovaram ga, ali ne da mu se... Meni je super. Istina, izgubio sam malo osjećaj i za prostor i igru, ali brzo će to doći na svoje. Pogotovo kad dođu natjecateljske utakmice", uvjeren je novi igrač hrvatskog četvrtoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo