ALLEGRI DONIO ODLUKU O NASTAVKU KARIJERE: / Talijan progovorio o planovima iduće sezone

Image
Foto: Profimedia

Poslije pet godina napustio je Staru Damu

13.6.2019.
22:18
Profimedia
VOYO logo

Bivši trener Juventusa MassimilianoAllegri donio je odluku o nastavku karijere. Točnije, nastavit će trend koji je prije nekoliko godina započeo PepGuardiola nakon što je dao otkaz na klupi Barcelone. Talijanski stručnjak uzet će tako godinu dana pauze.

"Iskoristit ću to vrijeme da napunim baterije uoči iduće sezone i posvetim se privatnom životu, obitelji, djeci i prijateljima. Osjećam se kao da sam proteklih 16 godina bio u mikseru.", kazao je Allegri tijekom jednog eventa u Milanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

- 08/05/2017 Vinovo ( Italia ) Sport Calcio Juventus - Monaco Champions League 2016 2017 - Semifinale ritorno - Allenamento Juventus Nella foto: Massimiliano Allegri , Mario Mandzukic

- 08 May 2017 Turin ( Italy ) Sport Soccer Juventus - Monaco Champions League 2016 2017 - Semifinals second leg - Juventus training session In the pic: Massimiliano Allegri , Mario Mandzukic, Image: 331669181, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, LaPresse

Mandžina poruka

Talijan je s Juventusom osvojio pet naslova prvaka zaredom, tri Kupa te je dva puta bio u finalu Lige prvaka. Jedan od onih koji mu je pri tom bio iznimno bitan je MarijoMandžukić.

“Bilo je zadovoljstvo surađivati s tobom, gospodine Allegri. Ti si veliki trener, učitelj i gospodin. Imao sam sreće što sam mogao učiti od tebe. Želim ti sve najbolje u budućnosti, na terenu i izvan njega”, poručio mu je bivši Vatreni nakon što je potvrđen njegov odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je dobio otkaz povezivalo ga se s Chelseajem. Milanom, Manchester Unitedom, Arsenalom i Tottenhamom. Sada će svi ti klubovi redom biti razočarani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo