PORUKA JE POSLANA

ALARMANTNO UPOZORENJE: Hrvatski navijači pokušat će prekinuti utakmicu, zna se i kada!?

Prema pisanju kosovskog portala GazetaOlle i albanskog Albeu.com koji je tu informaciju prenio, dio hrvatskih navijača koji su nezadovoljni aktualnim vodstvom HNS-a spremaju se, navodno, prekinuti večerašnju utakmicu u Skadru (20.45 sati) između Kosova i Hrvatske u 6. minuti.

Pisali smo u srijedu kako su se, prema ljudima iz HNS-a, pojavile glasine da će Torcida prekinuti susret između Kosova i Hrvatske u Skadru. Povjerenik za sigurnost HNS-a Miroslav Marković istaknuo je kako su i do njega došle takve informacije.

ALARMANTNE GLASINE UOČI UTAKMICE U SKADRU: Sprema se prekid susreta Kosova i Hrvatske?

U četvrtak uoči utakmice portali GazetaOlle i Albeu.com pišu u istom smjeru. Prema informacijama koje dolaze s Kosova i iz Albanije, dio hrvatskih navijača koji se ne slaže s aktualnim vodstvom HNS-a navodno će pokušati prekinuti utakmicu u 6. minuti.

Rakitić i društvo smiruju dio hrvatskih navijača koji su prekinuli utakmicu na Euru protiv Češke.Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

“Hrvatski navijači već su pristigli u Skadar kako bi pružili podršku svojoj momčadi u utakmici protiv Kosova. No, ono što se proteklih dana već pisalo, da će dio hrvatskih navijača pokušati prekinuti tu utakmicu, potvrđeno je u četvrtak. Naime, jedan hrvatski navijač je u ekskluzivnoj izjavi za GazetaOlle dao do znanja da će se u 6. minuti pokušati prekinuti utakmica. Taj neimenovani navijač koji se nalazi u Skadru to je potvrdio riječima: ‘Razočarani smo radom Hrvatskog nogometnog saveza i zbog toga ćemo prekinuti utakmicu u 6. minuti”, piše na spomenutim portalima.

Povratak na Net.hr