AKO NASTAVI OVAKO, LOŠE MU SE PIŠE: / Kovač doživio novi kiks i produžio već ionako lošu seriju rezultata

Image
Foto: Profimedia

Momčad Nike Kovača je ovim rezultatom produžila seriju loših rezultata

18.10.2020.
19:12
Profimedia
VOYO logo

U susretu sedmog kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco, kojeg vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač, odigrao je 1-1 protiv Montpelliera premda su gosti od 19. minute igrali s igračem manje.

Montpellier je u 19. minuti ostao bez isključenog Savaniera, no Monaco to nije iskoristio. Gosti su poveli u 51. minuti golom Mavdidija, a izjednačio je Ben Yedder iz kaznenog udarca u 70. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Nike Kovača je ovim rezultatom produžila seriju loših rezultata, u zadnja četiri kola momčad iz Kneževine je ostvarila samo jednu pobjedu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

French referee Hakim Ben El Hadj delivers a red card to Montpellier's Teji Savanier (R) during the French L1 football match between AS Monaco vs Montpellier Herault SC at the "Louis II Stadium" in Monaco on October 18, 2020.,Image: 564347382, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Lyon prekinuo crni niz

U rainije odigranom susretu Lyon je na gostovanju pobijedio Strasbourg sa 3-2, ostvarivši tek drugu pobjedu ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je ušao u novu sezonu pobjedom 4-1 protiv Dijona, polufinalist Lige prvaka je nanizao pet ligaških susreta bez pobjeda. Crna serija je stala u Strasbourgu pobjedom 3-2, međutim malo je nedostajalo da "Lavovi" ispuste tri gola prednosti.

Lyon je nakon 42 minute vodio 3-0, ali je na koncu jedva spasio pobjedu. Gosti su poveli 3-0 golovima Kadewerea (12) i Toko Ekambija (25, 42), no Strasbourg je smanjio na 3-2 preko Dialla (43) i Aholoua (55). U posljednjih pola sata domaćin je lovio izjednačenje, no Lyon se uspio obraniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret između Angersa i Metza završio je 1-1, a hrvatski nogometaš Mateo Pavlović nije nastupio za domaći sastav. U vodstvu su PSG i Rennes sa po 15 bodva, dok Lille ima 14 bodova i utakmicu manje.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo