KAKAV ZAOKRET / Ako lažu suze, ne lažu dokumenti: Procurili zahtjevi kojima je Messi 'matirao' Barcelonu

Image

Logično, klub i igrač se nisu dogovorili te je Barca nastavila bez svoje zvijezde, a Messi je našao nekog tko može ispuniti njegove zahtjeve

21.9.2022.
11:43
VOYO logo

Lionel Messi je više od desetljeća bio zaštitno lice Barcelone. Član katalonskog giganta je bio od malih nogu da bi u ljeto 2021. godine prešao kao slobodan igrač u PSG.
Barcelona je bila u golemim financijskim problemima s dugom od milijardu eura na leđima, a iako su navodno igrač i klub postigli dogovor do produženja suradnje nije došlo zbog ekonomskih problema.

Messi je na odlasku iz Barcelone na konferenciji za medije plakao kao kišna godina, a tvrdio je kako je napravio baš sve kako bi ostao član kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mundo Deportivo je ovih dana pustio u javnost informacije koje cijeloj priči daju čudan obrat. Naime, procurili su povjerljivi dokumenti koji sugeriraju kako su Lionel Messi i njegov otac i menadžer još od 2020. držali katalonski klub u šahu.

Privatni avion i bizarna klauzula

Argentinci su katalonskom divu postavili čitav niz za Barcelonu neostvarivih zahtjeva. 'Neka im mačevi vise nad glavom', napisao je stariji Messi svome odvjetniku. U tom trenutku se pregovaralo o novom trogodišnjem ugovoru, a Jorge je za sina tražio nekoliko nevjerojatnih stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BOMBA /

Barcelona nije normalna: Lionel Messi se vraća na Camp Nou

Image
BOMBA /

Barcelona nije normalna: Lionel Messi se vraća na Camp Nou

Tražili su plaću od gotovo 75 milijuna eura po sezoni uz bonus od deset milijuna eura za potpis. Također, inzistirali su na garanciji da će mu naknadno biti isplaćeno sve ono čega bi se odrekao zbog teške financijske situacije Barcelone.

Zanimljivo, Messi je tražio da se njemu i Suarezu osigura privatni avion za cijelu obitelj tijekom božićnih praznika. Za obitelji Suarez i Messi su trebale biti osigurane lože, a zahtijevala se promjena otkupne klauzule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto astronomskih 700 milijuna, Messi je tražio da Katalonci ugrade u novi ugovor mogućnost da napusti klub kad poželi uz naknadu od smiješnih 10 tisuća eura.
Logično, klub i igrač se nisu dogovorili te je Barca nastavila bez svoje zvijezde, a Messi je našao nekog tko može ispuniti njegove zahtjeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo