Agonija Varaždina se nastavlja!

Ni nakon devet kola nogometaši Varaždina ne znaju za pobjedu. Ovaj put minimalnom pobjedom bodove je iz baroknog grada odnijela Cibalija.

24.9.2011.
23:34
VOYO logo

Vinkovčani su do prednosti stigli već na otvaranju susreta. U 5. minuti Kresinger je uposlio Prgometa, koji neobranjivo pogađa za vodstvo gostiju. Varaždinci su ponvono bili neprepoznatljivi. Prvi udarac u okvir Cibalijinih vrata uputili su tek u 39. minuti.

No, ni taj pokušaj Pajača nije stvorio gostujućem vrataru previše problema. Davor Vugrinec je u nastavku susreta najopasnije priprijetio u 62. minuti. Pucao je snažno iz slobodnog udarca, ali je vratar Matković krajnjim naporom skrenuo loptu u korner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek je u Gradskom vrtu pobijedio Inter sa 1:0 i za bod ga preskočio na ljestvici. Zaprešićani nikada nisu slavili u Gradskom vrtu, štoviše redovna su mušterija, u 14 gostovanja uzeli su svega tri boda.

Domaćinu je umnogome posao olakšao Stjepan Babić koji je u 44. minutu zaradio izravan crveni karton nakon što je bez lopte udario Osijekova veznjaka Zorana Kvržića. Pogodak odluke postigao je 22-godišnji Igor Prijić, vječita rezerva, na dodavanje Josipa Lukačevića u 73. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109220990006 arti-201109240195006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo