Pogodite tko je najveći šaljivac u Barceloninoj svlačionici

Francuski nogometaš Barcelone Eric Abidal (33) vjeruje kako on i trener Tito Vilanova imaju posebno uzajamno razumijevanje s obzirom da se obojica bore sa zloćudnim bolestima.

28.12.2012.
15:58
VOYO logo

U travnju ove godine Abidal je podvrgnut transplataciji jetre, dok je Vilanovi nedavno operiran rak parotidne žlijezde. "Tito i ja iskusili smo slične stvari i razmišljamo drugačije od ostalih. Znamo što onaj drugi misli i bez da to kažemo. Ja sada treniram za sebe, ali i za njega", rekao je Abidal za TV3 u emisiji pod imenom "Veliki Abidalov maraton". Kaže francuski lijevi bek koji se nedavno vratio treninzima, kako je njegov glavni motiv za vrijeme oporavka od operaciji bio čim skoriji povratak nogometu.

"Zaista sam ponovo želio raditi s loptom. Znao sam da kad ju jednom dotaknem da će mi put do oporavka postati puno kraći. Uvijek morate pokušati, jer ako ne pokušate, nikad nećete znati. To je razlog zašto sam želio pokušati trenirati, da vidim da li mogu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je Abidal opisao različite karaktere igrača koji "stanuju" u Barceloninoj svlačionici. "Leo Messije najskromniji, Pinto se puno smije, Valdes se šali, a Puyol nam daje hrabrosti. Svatko ima nešto čemu može podučiti ostatak momčadi. Ja nastojim naučiti nešto novo svaki dan kako bih postao bolja osoba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo