NITI ČUTI: / Navijači na treningu Hajduka izvjesili transparent s kojim su sve rekli

Image
Foto: Ivo Cagalj/Pixsell

Puno se prašine podiglo oko informacije da će Hajdukov dragulj, 17-godišnji Andrija Balić, sljedeće sezone nositi dres španjolskog velikana Valencije, u transferu vrijednom 6 milijuna eura.

11.6.2015.
10:49
Ivo Cagalj/Pixsell
VOYO logo

Uz njega, spominje se i drugi talentirani hajdukovac Nikola Vlašić, inače brat proslavljene hrvatske atletičarke Blanke Vlašić, a Valencija je, navodno, za oba igrača spremna inkasirati ukupno 10 milijuna eura. No, navijači splitskih Bijelih su odlučili poslati poruku glede spomenutih mladih nogometaša, pa su se pojavili na treningu u srijedu u 19. 30 sati, izvjesivši transparent:

Poruka je poslana

"No Balić, no party".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj transparent se inače može vidjeti i na utakmicama Bijelih, a i predsjednik Hajduka Marin Brbić prokomentirao je navodnu zainteresiranost Valencije za svoja dva mlada igrača.

'Hajduk ide u Europu i novu sezonu na krilima svojih mladih dragulja'

"Mogu samo poručiti da Hajduk ide u Europu i novu sezonu na krilima svojih mladih dragulja. Pokušajte to iščitati između redaka. Cilj nam je napraviti što bolji rezultat i naravno da računamo na oba naša igrača koje ste spomenuli. Atmosfera oko prve momčadi je sjajna, drago mi je što naši navijači podržavaju momčad i na treningu i vjerujem u vrlo dobar ulazak u novu sezonu", kazao je Brbić za Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo