TEŽAK I BOLAN PORAZ / 'Nisu bili puno bolji od nas, imamo još dosta rezervi'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatska je otvorila drugi krug Europskog prvenstva u Danskoj porazom od aktualnih olimpijskih pobjednika Francuza 25-27, čime je ugrozila plasman u polufinale EP-a.

20.1.2014.
7:00
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

AARHUS - Odlučio je kraj prvog poluvremena, kada smo s igračem više primili dva pogotka pa umjesto da poluvrijeme dobijemo s tri-četiri razlike, mi smo ga izgubili, kazao je nakon poraza od Francuske (25-27) izbornik hrvatske rukometne reprezentacije SlavkoGoluža.

"Ništa još nije gotovo, sve je još uvijek u našim rukama. Zabolio me kraj prvog poluvremena i ta situacija s našim igračem više, stvarno smo trebali našu dobru igru okruniti s barem tri-četiri razlike. Oni su previše iskusni da to ne bi iskoristili. U drugom dijelu nismo imali dobar izbor u napadu, sa slabim protokom lopte i nedostatkom discipline u igri nismo mogli izbjeći poraz. Promašili smo previše prilika, razbranili smo Omeyera, a i nekoliko odbijenih lopti je završilo kod Francuza u trenucima kada smo se vraćali u igru", kazao je Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan reprezentacije IgorVori utakmicu je završio s jednim postignutim pogotkom.

"Poraz je težak i bolan, ali ga moramo zaboraviti. Drugo poluvrijeme je bilo jako loše, imali smo puno tehničkih pogrešaka, sve odbijene su bile njihove. Nisu oni bili puno bolji od nas, imamo još dosta rezervi u napadu, ali ne smijemo protiv Rusa i Poljaka igrati kao večeras u drugom dijelu. Večeras smo igrali 30, a ne 60 minuta", kazao je Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu 2. kola Hrvatsku u utorak očekuje ogled protiv Rusije, a dan kasnije i susret protiv Poljske. Dvije najbolje reprezentacije iz skupine izborit će plasman u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo