veća funkcionalnost / Nikad povoljniji: stigao novi Doblo

Image
Foto: PR

Zanimljivo je bilo čuti podatak kako je upravo ovaj dostavnjak izuzetno značajan model za Fiat na našem tržištu, jer pojedinačno gledano, on je najprodavaniji model u 2014 godini, a i u 2015 do sada

13.4.2015.
16:40
PR
VOYO logo

Obnovljeni Fiat Doblo je stigao na domaće tržište, a najviše se očekuje od verzije Combi kod koje se zbog N1 Homologacije PDV i svi troškovi mogu prijaviti kao trošak poslovanja.

Zanimljivo je bilo čuti podatak kako je upravo ovaj dostavnjak izuzetno značajan model za Fiat na našem tržištu, jer pojedinačno gledano, on je najprodavaniji model u 2014 godini, a  i u 2015 do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo dolazak novog modela podgrijava nadu kako će jedno od liderskih mjesta biti i dalje zajamčeno za simpatično i pouzdano vozilo koje se proizvodi u pogonima u Turskoj.

Image
Foto: PR

Doblo

Kao što se i očekuje, novi model nudi veću funkcionalnost i bolje performanse, a osnovne smjernice su se odnosile na bolji dizajn, funkcionalniju unutrašnjost, veći tovarni kapacitet, smanjenje potrošnje goriva i eksploatacijskih troškova. Zadržana je osnovna dizajnerska forma, ali je prednji dio naglašeniji, sa novom većom maskom hladnjaka, te novim branicima i svjetlosnim baterijama i sprijeda i straga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unutrašnjost sada više podsjeća na putničko vozilo, prije svega zahvaljujući novim ergonomskim rješenjima, ali i novim materijalima, multifunkcionalnom prednjom dvosjed klupom za suvozače koja je velika novost, te redizajniranim pretincima za odlaganje dokumentacije. Potpuno je nova prednja armatura na kojoj je visoko postavljena joystick ručica mjenjača. Smanjena je i buka u kabini, za solidna 3 dB.

Image
Foto: PR

Doblo

Proizvodi se u tri izvedenice, Cargo, Combi i Panorama, a upravo je Combi, s pregradom iza naslona stražnjih sjedala napravio najveći pomak na našem tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S nosivošću od 750 kg, i registracijom za pet osoba, idealna je kombinacija za male obrte i tvrtke, gdje se zbog N1 Homologacije, PDV i svi troškovi mogu prijaviti kao trošak.

 Do sada najprodavanija verzija je bila Doblo Combi 1.3 JTD s 90 KS i 200 Nm (prosječna potrošnja 4,4 l uz emisiju CO2 od 115 g/km), po cijeni 109.900 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi model, s identičnim motorom 1.3 JTD (sada EURO 5+) ima u seriji više standardne opreme. Izdvojimo električni paket, ESP, odbojnike u boji vozila, set zračnih jastuka, pripremu za radio i drugo. Tako opremljen stoji 119.000 kuna a kako bi zadržali snažnu poziciju na tržištu i održali dobru prodaju, novi model ima u startu akcijsku cijenu od 113.500 kn, odnosno 90.800 kuna za firme i obrte (bez PDV-a). Verzije Cargo i Panorama će biti puštene u prodaju do kraja travnja 2015.

Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo