NIJE DOBRO: / Blanka Vlasic objavila novu losu vijest

Hrvatska skakacica uvis Blanka Vlasic nece nastupiti na prvom mitingu ovogodisnje Dijamantne lige u Dohi, natjecanju cija je rekorderka.

7.5.2015.
13:44
VOYO logo

Blanka je u Dohi pobjedivala cetiri puta uzastopce (2007-2010) i skokom od 205 centimetara drzi rekord mitinga u glavnom gradu Katara.

"Zao mi je sto propustam Dohu jer je to natjecanje za koje me vezu najljepse uspomene. No, kako sam se jos ovog proljeca intenzivno bavila ozljedom koljena, pripreme su se oduzile, pa smo odlucili prolongirati pocetak nastupa. Nadam se da ce se to dogoditi u prvoj polovici sestog mjeseca", kazala je Blanka, ciji ce vrhunac sezone biti Svjetsko prvenstvo u Pekingu u kolovozu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjetsko prvenstvo je dosta kasno, a sezona ce biti jako duga. Ima dosta natjecanja, pa ce biti i puno prilika za dobar rezultat“, izjavila je Vlasic na svom web-siteu.

Negdasnja najbolja visasica svijeta proteklih se sezona bori s brojnim ozljedama. Blanka je dvostruka svjetska prvakinja (2007, 2009), olimpijska doprvakinja (2008) i europska prvakinja (2010), a 2010. godine je proglasena najboljom atleticarkom svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo