FANTASTIČNI PREOKRET / Nezaustavljivi 'Medvjedi' svladali vodeći Linz!

Image
Foto: PIXSELL

U derbiju 26. kola EBEL lige u hokeju na ledu Medveščak je u Ledenoj dvorani Doma sportova pred 5.500 gledatelja nakon izvođenja kaznenih udaraca pobijedio vodeću momčad lige Black Wings Linz 5:4 i to nakon što je gubio 0:3.

28.11.2011.
7:18
PIXSELL
VOYO logo

'Medvjedi' su očajno otvorili utakmicu i nakon prve dionice su gubili 0:3. Golove za Linz zabili su Brian Lebler, Gregor Baumgartner i Patrick Leahy.

Međutim, domaćin je u drugoj dionici posložio redove i sjajnom igrom uspio je izjednačiti rezultat golovima Pascala Morencyja, Joela Prpica i Ryna Kinasewicha. Potpuni preokret dogodio se u šestoj minuti posljednje dionice kada je Dario Kostović doveo hrvatski sastav do vodstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, 52 sekunde kasnije Brian Lebler je izjednačio na 4:4 i rezultat se do kraja posljednje trećine više nije mijenjao.

Prilikom izvođenja kaznenih udaraca za Medveščak je gol postigao Ryan Kinasewich, a kao pogodak je priznat i udarac Franka Banhama kojeg je Alex Westlund obranio, no vratar Linza je pritom pomaknuo svoja vrata pa su Austrijanci kažnjeni. Za goste mrežu je uspio zatresti jedino Justin Keller.

Linz je usprkos porazu zadržao vodstvo sa 40 bodova, Salzburg ima 32 boda, a Medveščak je treći sa 31 bodom. U idućem kolu Medveščak 2. prosinca gostuje u Klagenfurtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo