NEYMAR SE VRAĆA U BARCELONU? / 'To više nije nemoguće, ali prvo se mora ispuniti jedan uvjet'

Image
Foto: AFP

U klubu razmišljaju o povratku jednog od najboljih igrača na svijetu.

17.10.2018.
9:20
AFP
VOYO logo

Iako se mjesecima piše kako Florentino Perez želi dovesti Neymara na Santiago Bernabeu španjolski Mundo Deportivo u srijedu je na naslovnici donio priču kako je brazilska zvijezda otvorena za povratak u Barcelonu. Navode kako je krilni napadač već ponudio svoje usluge bivšem klubu u nekoliko navrata i da Katalonci sada važu hoće li krenuti po njega.

"Neymarov povratak nije nemoguć", ističe Mundo u naslovu teksta koji je temeljen na priči da je Brazilac u nekoliko navrata pokazao da je spreman na povratak na Camp Nou, što je navodno natjeralo klupske čelnike da opet razmisle mogućnosti koju su ranije u startu odbacivali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zeleno svjetlo

"Samo u slučaju da stručno osoblje da zeleno svjetlo klupski čelnici krenut će po njega", ističu. To znači da je sada sve u rukama trenera Ernesta Valverdea.

Image
Image

Otkako je na opće iznenađenje prešao u PSG pojavilo se nekoliko znakova da mu nedostaje bivši klub. Neymar je u nekoliko navrata posjetio Barcelonin kamp, a činjenica je i da mu nedostaju prijatelji poput Lea Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je da bi njegov povratak bio težak izazov za Barcelonu. PSG je jasno poručio da ne namjeravaju prodavati ključne igrače, a tu je i Real Madrid. Cope je objavio da je uz Christiana Eriksena na vrhu želja Florentina Pereza idućeg ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo