SLIJEDI ANDY MURRAY / Nevjerojatan preokret Borne Ćorića u Dubaiju

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ćorića u četvrtfinalu čeka 3. nositelj Britanac Andy Murray koji je s uvjerljivih 6-0, 6-2 nadigrao Portugalca Joaoa Sousu

25.2.2015.
15:42
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

DUBAI - Cipranin MarcosBaghdatis morao je predati meč BorniĆoriću u 2. kolu ATP turnira u Dubaiju pri rezultatu 4-4 u odlučujućem tie-breaku, nakon što je 18-godišnji Hrvat nadoknadio zaostatak od dva breaka u trećem setu te 1-4 u zadnjoj igri meča.

Navjerojatnim preokretom je hrvatski Davis Cup reprezentativac Borna Ćorić stigao do četvrtfinala turnira ATP 500 serije u Dubaiju protiv 11 godina starijeg Marcosa Baghdatisa. Cipranin, nedavni polufinalist PBZ Zagreb Indoorsa koji je ove sezone u odličnoj formi, naknadio je set zaostatka i stigao do vodstva 4-1 u trećem setu, kad je započeo dramatičan zaplet i još dramatičniji rasplet dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borna Ćorić, koji je do tog trenutka čak šest puta gubio servis, više nijednom nije pokleknuo na početnom udarcu te uspio nadoknaditi zaostatak od dva breaka i izboriti tie-break.

Uslijedio je novi obrat, vodstvo Baghdatisa 4-1 nakon kojeg Cipranin više nije osvojio nijedan poen. Kad je Ćorić stigao do 4-4 Cipranin je nakon poduže stanke predao dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema prvim neslužbenim i nepotvrđenim informacijama, Baghdatis nije bio u stanju nastaviti meč uslijed snažnih grčeva koji su ga uhvatili nakon dva sata i 55 minuta iscrpljujuće borbe.

Ćorića u četvrtfinalu čeka 3. nositelj Britanac AndyMurray koji je s uvjerljivih 6-0, 6-2 nadigrao Portugalca JoaoaSousu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo