SRAMOTA I SKANDAL: / Kukasti križ na terenu u Splitu!?

Image
Foto: Twitter

Talijanski novinari su na društvenim mrežama obavili fotografiju zbog koje bi naš nogometni savez mogao gadno nastradati.

12.6.2015.
22:01
Twitter
VOYO logo

Tijekom prvog poluvremena utakmice Hrvatska-Italija na južnom dijelu poljudskog travnjaka primjećen je višemetarski znak koji svojim izgledom podsjeća na nacistički znak kukasti križ. U poluvremenu utakmice djelatnici stadiona su pokušali popraviti taj dio travnjaka ali i u drugom poluvremenu utakmice taj dio je i dalje svojim izgledom podsjećao na "svastiku".

Kako se moglo čuti među novinarima na stadionu takav izgleda dijela travnjaka mogao je navodno nastati zalijevanjem kemikalijama od kojih trava djelomično izgori ali se na danjem svijetlu teže primjećuje taj oblik, dok se pod reflektorima u večernjim satima može uočiti takav oblik na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valjda UEFA neće biti rigorozna

Čisto sumnjamo da je jedan od simbola nacističke Njemačke slučajno niknuo na travnjaku Hajdukovog stadiona, a podsjetimo da su naši navijači već sličnu glupost napravili i 2006. godine. Tada je Hrvatska gostovala u Livornu, a naši 'navijači' su svojim tijelima formirali kukasti križ.

Možemo se samo nadati da odgovorni ljudi iz UEFA-e neće prejako kazniti Hrvatsku, jer bi kazna nakon svih skandala mogla biti mnogo ozbiljnija od igranja na praznom terenu. Moguće je da zbog ovakve gluposti Hrvatska i ne vidi EURO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo