SVI ŽELE IZ TOTTENHAMA / Navijači strahuju zbog Modrića

Image

Na izlaznim vratima Spursa je čak sedam nogometaša, a menadžer Redknapp ima jednu zadaću - zadržati našeg veznjaka, piše Mail on Sunday.

31.5.2009.
9:40
VOYO logo

Navijači londonskog Tottenhama s mnogo straha očekuju ovo ljeto, jer sve su najave da bi se mogao dogoditi pravi egzodus na White Hart Laneu. Mail on Sunday donosi tekst u kojem se spominju brojni nogometaši koji namjeravaju narednu sezonu dočekati u nekom drugom, a ne Tottenhamovom dresu, s tim da se poseban akcent stavlja na hrvatskog nogometaša Luku Modrića.

Ranije su se pojavile priče o mogućem odlasku Modrića u Italiju (najčešće je spominjan Inter, kao i moguća zamjena Materazzi, Burdisso i određena novačana svota za hrvatskog veznjaka), a Mail on Sunday govori da bi se trener Tottenhama Harry Redknapp trebao prvenstveno pobrinuti da ove sezone ponajboljeg igrača Tottenhama, Modrića, ne zadesi ista sudbina kao sedmoricu ostalih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na izlaznim vratila kluba su: Gareth Bale, David Bentley, Didier Zokora, Heurelho Gomes, Roman Pavljučenko, Tom Huddlestone i Darren Bent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo