NAVIJAČI MILANA STREPE OKO SUDBINE KLUBA: / Javio se vlasnik! 'Ništa od tog nije istina'

Image
Foto: Screenshot

Brojni navijači posrnulog talijanskog velikana zabrinuto promatraju što se događa u klubu.

20.2.2018.
18:50
Screenshot
VOYO logo

Nakon što su se talijanski mediji poput Il Ore 24 Ore i Corriere della Sera raspisali o financijskim problemima vlasnika Milana Yonghonga Lija, koji direktno utječu na klub, prozvani se odlučio obratiti javnosti putem priopćenja.

"U proteklih 48 sata vidio sam brojne medijske napise i neke neodgovorne priče koje su naštetile klubu, mom poslu, mojoj obitelji i meni", počinje priopćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otkako sam kupio Milan suočio sam se sa svakakvim poteškoćama i nevjerojatnim pritiskom. Zbog tih glasina nastojao sam stvoriti mirnu atmosferu oko momčadi i kluba. Ne razumijemo takve glasine i što se time želi postići, ali došlo je toga da su počele štetiti klubu, mom poslu i obitelji. Želim iskoristit ovu priliku kako bih po posljednji put objasnio da su moje financije zdrave i da moj biznis i klub normalno funkcioniraju", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog toga se nadam da ove istine neće dobiti kredibilitet te da će se pažnja skrenuti na ono što je najvažnije, a to je napredak momčadi pod trenerom Gattusom. Napravit ćemo sve što je moguće kako bi vratili klub na vrh", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo