IMA SE, MOŽE SE... / Zlatan Ibrahimović pokazao luksuzni dom u Milanu: Od ove raskoši zastaje dah

Image

Ibrahimović je na Instagramu objavio par fotografija iz svog luksuznog doma

5.11.2022.
15:47
VOYO logo

Legendarni švedski napadač i ikona aktualnog talijanskog prvaka Milana 41-godišnji Zlatan Ibrahimović pokazao je na instagramu unutrašnjost svoje luksuzne kuće u Milanu.

Ibrahimović je vrlo aktivan na Instagramu, a na toj društvenoj mreži najčešće objavljuje videozapise na kojima trenira i radi na svojem tijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je ponovno objavio snimku vježbanja, ali ovaj put je trenirao u svom domu pa su fanovi mogli vidjeti kako izgleda prostor u kojemu živi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatan tamoi živi sa suprugom Helen i sinovima Maximilanom i Vincentom, a kuća je uređena u retro stilu s toplim bojama i bogatim detaljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam upoznala Zlatana, on je imao 21 godinu, a ja 32. Imala sam već izgrađenu uspješnu karijeru, svoj novac i nije mi trebao nogometaš da me uzdržava. Bila sam neovisna, a on čak nije ni bio moj tip muškarca. Pri našem prvom susretu blokirao je svojim Ferrarijem prolaz mom Mercedesu, a ja sam samo vidjela njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam neraspoložena, vikala sam na njega i mislim da mu se to nije svidjelo", opisala je u jednom intervjuu Helen kako je počela njena ljubav sa Zlatanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo