ŽIVOTNA DRAMA / Wanda Nara se oglasila prvi put nakon što je objavljeno da boluje od teške bolesti: 'Pokušavala sam sakriti svoj strah od djece...'

Image
Foto: profimedia

Argentinski mediji su prošloga tjedana objavili da Wanda boluje od leukemije

18.7.2023.
10:25
profimedia
VOYO logo

Nakon što je nedavno otkriveno da je nogometna agentica i poduzetnica Wanda Nara primljena u bolnicu u Buenos Airesu zbog nečeg 'ozbiljnog', prošloga tjedna su argentinski mediji objavili da ima leukemiju.

Image
UŽASNE VIJESTI /

Argentinski mediji tvrde: Wanda Nara je teško bolesna, Icardi ju želi odvesti u Italiju na liječenje

Image
UŽASNE VIJESTI /

Argentinski mediji tvrde: Wanda Nara je teško bolesna, Icardi ju želi odvesti u Italiju na liječenje

Marca se poziva na izjavu Jorgea Lanate koji je u emisiji Radio Mitre rekao da je iz nekoliko izvora bliskih Wandi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wanda je u bolnicu primljena u srijedu zbog jakih bolova u trbuhu. Liječnici su ju poslali na dodatne pretragu, uključujući i analizu koja je donijela loše vijesti. Potom je prebačena Sanatorio de Los Arcos u Buenos Airesu gdje joj je dijagnosticirana bolest koja je zabrinula sve koji ju poznaju, piše Marca.

Image
Foto: Wanda Nara/Instagram

Španjolci dodaju kako njezin partner Mauro Icardi, nakon što je doznao loše vijesti, odlučio ju odvesti u Italiju na daljnje liječenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema dijagnoze

Sada, nekoliko dana nakon objave da boluje od leukemije, Wanda se oglasila na društvenim mrežama i demantirala tu priču te istaknula da još nije dobila dijagnozu.

"Javljam se nakon nekoliko dana koje sam trebala za sebe i želim vam ispričati nešto o tome što se dogodilo;

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu sam se sama odlučila na rutinsku pretragu, kao što inače radim na svakom putovanju ili jednom godišnje. Neke su vrijednosti bile lošei donijela sam odluku o hospitalizaciji kako bih obavila druge preglede koji su prošli dobro. U četvrtak sam, također na svoju ruku, napustla tu kliniku kako bih obavila daljnje pretrage na specijaliziranom mjestu. Učinila sam to kako bih skupila još više informacija o svom stanju nakon prvih testova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i sve mame, nastojala sam sakriti svoje strahove i tjeskobe od svoje djece. Pogotovo što još uvijek nemam točnu dijagnozu. Nažalost, u petak su od novinara dobili potvrdu o dijagnozi koju ja sama nisam imala. Medicina nije egzaktna i tada nije prošlo ni 24 sata od mojih prvih testova. Moja su djeca uvijek sve saznavala od mene, uvijek sam im sve govorila i ovo nije bila iznimka. Ali to bih napravila kad bih imala više rezuiltata pretraga i u svoje vrijeme.
Zahvaljujem svojoj obitelji, svakom prijatelju i svakome od vas što ste mi pokazali ljubav. Već sam kod kuće, čekam još pretraga i slijedim upute stručnjaka koji me prate. Držat ću to privatnim, posebno da zaštitim svoju djecu", napisala je Wanda.

Novi MMA spektakl, FNC Armagedon, očekuje nas u subotu, 22. srpnja, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo