NEĆE VALJDA / Icardi postavio Wandi uvjete za povratak u 'normalu', fanovi u šoku

Image

Zbog sukoba s Wandom, Mauro Icardi dva dana nije trenirao s momčadi PSG-a

22.10.2021.
13:19
VOYO logo

Svađa najpoznatije nogometne menadžerice na svijetu, Wande Icardi, sa svojim suprugom, argentinskim nogometašem koji igra za PSG Maurom Icardijem, ovoga je tjedna privukla veliku pažnju medija u cijelom svijetu.

Image
NASTAVAK SAPUNICE /

Argentinka s kojom je Icardi prevario suprugu prekinula šutnju i izazvala totalni kaos, Wanda joj brutalno odgovorila

Image
NASTAVAK SAPUNICE /

Argentinka s kojom je Icardi prevario suprugu prekinula šutnju i izazvala totalni kaos, Wanda joj brutalno odgovorila

Iako se u jednom trenutku činilo da su se definitivno razdvojili, čini se da je u sukobu Wande i Maura došlo do velikog preokreta. U subotu je Wanda na Instagramu objavila poruku iz koje se moglo iščitati kako je njihovom braku došao kraj. "Još jedna obitelj koju si uništio zbog ku*ve", napisala je Wanda na Instagramu, a usput je izbrisala sve njihove fotografije i prestala ga je pratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Mauro to nije baš lagano prihvatio - u nedjelju kasno navečer objavio je seriju fotografija s Wandom i čestitao joj je Majčin dan. Na Instagram-storyju je pak objavio njihovu zajedničku sliku i to iz Milana, pa nije baš bilo potpuno jasno jesu li se oni pomirili ili se Icardi na ovaj način prisjeća lijepih trenutaka.

U ponedjeljak je ta sapunica dobila novi nastavak, Wanda je objavila fotografiju svoje ruke bez vjenčanog prstena i napisala "više mi se sviđa moja ruka bez prstena". Ali tu nije bio kraj - u srijedu je došlo do novog preokreta i izgleda da su se sada Wanda i Mauro pomirili. Icardi je na Instagramu objavio fotografiju njih dvoje kako leže zagrljeni i napisao: "Ljubav moja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahtjevi

Zbog te situacije Icardi nije trenirao dva dana sa svojom momčadi, PSG-om, a u emisiji Los Angeles de La Manana  Yanina Latorre je rekla da ga je na prvi trening nakon pauze automobilom dovezla Wanda, koja nije htjela da on bude sam ili da ga vozi službeni vozač

"Počeli su ponovno razgovarati. Odvezla ga je na trening, a on joj je dao uvjete pod kojima će se ponovno vratiti na posao", rekla je Yannina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mauro je, podsjetimo, Wandi zaprijetio da će prestati igrati ako mu se ne vrati, a ona (jer je njegova menadžerica) bi u tom slučaju morala platiti veliku odštetu PSG-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On želi da oboje izbrišu profile na Instagramu jer ne želi da ona i dalje bude 'influencerica'. Ali prije nego što izbrišu račune, želi da objave idiličnu obiteljsku fotografiju. Zauzvrat, on će joj se zakleti na vječnu vjernost. Tkođer, zahtjeva da više nikad ne putuje sama u privatnom zrakopovu", otkrila je Yanina Latorre.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo