ZAISTA JE PRETJERAO / Uvjerljivo najskandalozniji McGregorov video do sada. Javno objavio snimku na kojoj ga djevojka oralno zadovoljava

Image
Foto: Instagram

Nije poznato je li riječ o njegovoj ženi Dee Devlin jer nije prikazano lice, a snimka je isto tako brzo nestala s Instagrama

30.8.2022.
11:30
Instagram
VOYO logo

Navikli smo na razne kontroverze kada je Conor McGregor u pitanju, ali ovako nešto zaista nismo očekivali. Ludi Irac je u životu i karijeri svašta radio, tukao se po pubovima, razbijao autobus, nema kome nije prijetio i kakve scene izazivao, ali sada je otišao korak ili dva dalje.

Naime, Conor je objavio video s jahte na kojoj ljetuje već mjesecima, a na snimci koju je objavio na Instagram-storyju, vidi se kako ga nepoznata djevojka, valjda, oralno zadovoljava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato je li riječ o njegovoj ženi Dee Devlin jer nije prikazano lice, a snimka je isto tako brzo nestala s Instagrama. No, zato je izazvao lavinu reakcije i ljudi ne mogu vjerovati da je Irac baš toliko lud da objavi ovako nešto.

Dakako, ostaje i opcija da je riječ o simulaciji jer se sam seksualni čin ne vidi na kameri, ali ako je zaista snimao oralni seks, onda će ovo spadati u možda i najveći kontroverzu do sada proizašlu iz Conorove tvornice skandala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo