URNEBESNO! Ludi navijač BiH uzeo sjekiru i postao regionalni hit: / 'Zašto vas plaćam, majku vam je*em'

Image
Foto: Screenshot: Daily motion

Jedan ludi navijač Bosne i Hercegovine koji se zove Zijad Zijo Cemirović postao je hit na društvenim mrežama nakon kvalifikacijskog susreta za odlazak na SP u Rusiji 2018.

15.11.2016.
12:05
Screenshot: Daily motion
VOYO logo

Jel' vam poznat onaj trenutak kad gledate utakmicu najdražeg kluba ili nacionalne momčadi i onda vam netko prebaci program ili nestane struje? E vidite, nešto slično tome se dogodilo Zijadu Ziji Cemiroviću.

Doduše, njemu nije nestalo struje, niti mu je netko prebacio program, nego je nestalo signala prijenosa u 86. minuti spomenutog dvoboja, u trenutku kad je BiH protiv Grčke vodila 1-0. I onda je čovjek poludio. Uzeo je mobitel u ruke, pripremio i sjekiru, upalio snimanje i odlučio se obračunati s nacionalnom TV na svoj način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bosanska TV, pa zašto vas čovjek plaća, majku vam je*em. Osamdeset i šesta minuta, ja ne mogu da vidim kako gubim, a kamoli kako pobjeđujem. Zašto vas plaćamo da ne vidim kako gubim. Pare vam dajem, dajem vam pare pi*ke jedne", u vidno alkoholiziranom stanju kazao je simpatični navijač i sjekirom uništio digitalni prijemnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte kako je to izgledalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo