UHIĆEN BIVŠI NOGOMETAŠ DINAMA: / Pucao iz automatske puške u blizini poznatog restorana na Žitnjaku

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Vlado Kasalo uhićen zbog pucnjave

7.8.2020.
18:00
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebačka policija uhitila je muškarca (58) koji se dovodi u vezu s pucnjavom u neposrednoj blizini poznatog restorana na Slavonskoj aveniji, točnije na zagrebačkom Žitnjaku. RTL u poslijepodnevnim vijestima na TV-u javlja kako se radi o Vladi Kasalu, nekadašnjem nogometašu Dinama.

Image
Image

15.06.2005., Zagreb - Sprovod ubijenog nogometnog menadzera Dine Pokrovca. Miroslav Ciro Blazevic, Vlado Kasalo, Nikica Jelavic. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Otišao do susjednog parkirališta kroz terasu ugostiteljskog objekta po automatsku pušku i zapucao

Jutarnji list piše kako se sumnja da je 4. kolovoza oko 16.30 sati na Slavonskoj aveniji na parkiralištu koje je oko 20 metara udaljeno od terase ugostiteljskog objekta na kojoj se tada nalazilo više gostiju, nakon svađe i naguravanja s tri muškarca starosti 59, 48 i 47 godina, otišao do susjednog parkirališta kroz terasu ugostiteljskog objekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

18.04.2011., Zagreb - Vlado Kasalo, trener kadeta u omladinskoj skoli GNK Dinamo. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Tamo je iz osobnog automobila Mercedes pulskih registarskih oznaka uzeo automatsku pušku, vratio se na parkiralište ugostiteljskog objekta gdje su bila trojica muškaraca, ispalio jedan hitac u zrak s ciljem zastrašivanja i udaljio se, priopćila je policija na svom web izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo