UFC BORAC U KRITIČNOM STANJU: / Predoziran heroinom pronađen pokraj tijela svog mrtvog prijatelja

Image
Foto: AFP, Alex Trautwig

UFC borac Josh Samman (28) u petak rano ujutro pronađen je u stanu pokraj tijela svog mrtvog prijatelja, te je hitno prevezen u bolnicu gdje se nalazi u komi i bori za život.

3.10.2016.
10:14
AFP, Alex Trautwig
VOYO logo

Poznati borilački site MMA Junkie piše kako je Samman u kritičnom stanju, nakon što je u petak ujutro hospitaliziran u bolnici u južnoj Floridi. Cimer i prijatelj Troy Kirkingburg, koji je pohađao sveučilište na Floridi i koji je bio MMA najavljivač na lokalnim promocijama na Floridi, pronađen je mrtav u svom stanu.

FURY UZVRATIO NA OPTUŽBE: Prijeti oduzimanje naslova zbog kokaina, a on učini ovo

Pojavile se nove informacije

Iako u trenutku objavljivanja informacije o smrti Troya Kirkingburga i hospitaliziranju Sammana se nije točno znalo o čemu se tu radi, sad se ipak saznalo nešto više. Naime, Samman se, prema izvorima bliskim spomenutom UFC borcu, predozirao heroinom te je u trenutku pronalaska bio bez svijesti i nije reagirao ni na kakve podražaje, izvještava borilački portal Smack his Face.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oko disanja mu pomaže respirator

Ipak, brza reakcija liječnika trenutno mu je spasila život, a on se sad nalazi u komi, gdje u oko disanja pomaže respirator. Nije još uvijek sigurno kolike su mu šanse za oporavak i u kolikoj mjeri, no kako kažu, trenutno je stabilno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imao težak život

Samman je inače proteklih godina imao vrlo težak život, 2013. godine je izgubio djevojku u prometnoj nesreći, a dva puta je zbog teških ozljeda gotovo morao završiti MMA karijeru. U UFC-u je startao s tri pobjede, no u zadnje dvije borbe doživio je poraz. Ipak, prije nekoliko dana je dogovorio novu borbu koja je trebala biti objavljena i nikome nije jasno kako se uopće i doveo u situaciju da konzumira heroin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo