SVI SU U ŠOKU

UFC BORAC U KRITIČNOM STANJU: Predoziran heroinom pronađen pokraj tijela svog mrtvog prijatelja

UFC borac Josh Samman (28) u petak rano ujutro pronađen je u stanu pokraj tijela svog mrtvog prijatelja, te je hitno prevezen u bolnicu gdje se nalazi u komi i bori za život.

Poznati borilački site MMA Junkie piše kako je Samman u kritičnom stanju, nakon što je u petak ujutro hospitaliziran u bolnici u južnoj Floridi. Cimer i prijatelj Troy Kirkingburg, koji je pohađao sveučilište na Floridi i koji je bio MMA najavljivač na lokalnim promocijama na Floridi, pronađen je mrtav u svom stanu.

FURY UZVRATIO NA OPTUŽBE: Prijeti oduzimanje naslova zbog kokaina, a on učini ovo

Pojavile se nove informacije

Iako u trenutku objavljivanja informacije o smrti Troya Kirkingburga i hospitaliziranju Sammana se nije točno znalo o čemu se tu radi, sad se ipak saznalo nešto više. Naime, Samman se, prema izvorima bliskim spomenutom UFC borcu, predozirao heroinom te je u trenutku pronalaska bio bez svijesti i nije reagirao ni na kakve podražaje, izvještava borilački portal Smack his Face.

Oko disanja mu pomaže respirator

Ipak, brza reakcija liječnika trenutno mu je spasila život, a on se sad nalazi u komi, gdje u oko disanja pomaže respirator. Nije još uvijek sigurno kolike su mu šanse za oporavak i u kolikoj mjeri, no kako kažu, trenutno je stabilno.

Imao težak život

Samman je inače proteklih godina imao vrlo težak život, 2013. godine je izgubio djevojku u prometnoj nesreći, a dva puta je zbog teških ozljeda gotovo morao završiti MMA karijeru. U UFC-u je startao s tri pobjede, no u zadnje dvije borbe doživio je poraz. Ipak, prije nekoliko dana je dogovorio novu borbu koja je trebala biti objavljena i nikome nije jasno kako se uopće i doveo u situaciju da konzumira heroin.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr