Ramseyjevo prokletstvo

UBOJICA SLAVNIH: Kad god zabije gol, napusti nas neka poznata osoba

Priča nije nova, ali sa svakim novim golom Arsenalova veznjaka Aarona Ramseyja postaje sve bizarnija. Ključno pitanje glasi: koja će slavna osoba preminuti nakon sljedećeg pogotka velškog nogometaša?

Nije poznato kada su točno britanski mediji otkrili ovu ‘povezanost’, ali Ramseyjevo prokletstvo i dalje zabavlja javnost. Gotovo svaki put kad ovaj 25-godišnjak zabije gol, u danima koji slijede neka poznata osoba napusti ovaj svijet.

Krenuo s Bin Ladenom

Na nesreću, Ramsey je bio strijelac u posljednje dvije utakmice za Arsenal: u pobjedi protiv Sunderlanda (3:1) i remiju protiv Liverpoola (3:3). I što se dogodilo? Svijet je ostao bez glazbene legende Davida Bowieja i slavnog britanskog glumca Alana Rickmana.

Priča je krenula s Osamom bin Ladenom 2011. godine, a Ramsey je nakon toga redom ‘ubio’ Stevea Jobsa, Moamera Gadafija, Whitney Houston, Paula Walkera, Robina Williamsa… Istina, zabijao je Ramsey i između toga, ali rijetko kada nakon njegova pogotka svi poznati prežive.

Možemo na kraju samo zaključiti da je sreća što je Ramsey veznjak, a ne napadač jer bi puno češće postizao golove. Osim toga, iznimno je sklon ozljedama, pa ga nerijetko mjesecima nema na terenu. Na užas navijača Arsenala i radost svjetskih zvijezda…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr