U ZAGREBU JE ROĐEN JOŠ JEDAN DINAMO! / 'Želimo očuvati vrijednosti grada i njegovu sportsku tradiciju'

Image

U Zagrebu odnedavno postoji još jedan Dinamo! Riječ je o boksačkom klubu koji će javnosti biti predstavljen u utorak u 19 sati u dvorani BK Gladijator u Ilici 298.

11.11.2016.
17:40
VOYO logo

Organizatori najavljuju da će na predstavljanju biti prisutni legendarni boksač Željko Mavrović, olimpijci Filip Hrgović i Božo Starčević, igrači i stručni stožer Futsal Dinama te bivši nogometaši Dinama Tomo Šokota, Dario Šimić i Silvijo Marić.

'Želimo stvoriti prave boksačke prvake'

"Boksački klub Dinamo nastavak je ideje rođene među navijačima Dinama koji, u suradnji sa sportskim entuzijastima našega grada, žele očuvati vrijednosti Zagreba i njegovu dugu i slavnu sportsku tradiciju. Nakon što smo u samo dvije godine, krenuvši od nule, od Futsal Dinama stvorili konkurenta za naslov prvaka Hrvatske, svoju ljubav prema sportu i Zagrebu želimo pretočiti u još jedan ambiciozni projekt, Boksački klub Dinamo", stoji u priopćenju kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"BK Dinamo osmišljen je kao sportsko okupljalište ljubitelja boksa i borilačkih sportova i prvenstveni nam je cilj djeci i mladima ovoga grada pružiti mogućnost bavljenja sportom, od natjecateljske do rekreativne razine. Otvoreni svim dobnim skupinama s posebnim naglaskom na klince od kojih, jednog dana, želimo stvoriti prave boksačke prvake. U nastojanjima da vratimo transparentnost i vjeru u istinske sportske vrijednosti koje su nekada bile temelj zagrebačke kulture življenja, ovo je tek početak. Duh našeg kluba je duh gradskih ulica, Dinamo pripada onima koji ga vole bez interesa", zaključuju čelnici BK Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo