CURE DETALJI / Tučnjava Torcide i White Angelsa, policija morala pucati kako bi rastjerala razjarenu masu: Demolirana hrvatska vozila u Guimaraesu, osvanule i fotografije

Image
Foto: Screenshot/Record

Pripadnicima Torcide vandalizirani automobili koji su se nalazili na parkingu namijenjenom Hajdukovim navijačima. Zasad je poznato kako je oštećeno barem sedam vozila

11.8.2022.
7:44
Screenshot/Record
VOYO logo

Ako ćemo vjerovati pisanju portugalskih medija, dogodio se novi sukoba Torcide i White Angelsa, ultrasa Vitorije Guimaraes. Maisguimaraes.pt javlja kako je došlo do konfrotacije torcidaša i White Angelsa. Navodno je reagirala i portugalska policija koja je uspjela spriječiti sukob većih razmjera, a pri rastjeravanju gomile pucala je u zrak...

Image
DRAMATIČNI PRIZORI /

Torcidaš sa strašnom maskom u epicentru grotla: Kaotično je bilo u Guimaraesu, umalo je eruptiralo

Image
DRAMATIČNI PRIZORI /

Torcidaš sa strašnom maskom u epicentru grotla: Kaotično je bilo u Guimaraesu, umalo je eruptiralo

Vandalizirani automobili pripadnicima Torcide

Drugi izvori u Portugalu donose i izvještaje o tome da su pripadnicima Torcide vandalizirani automobili koji su se nalazili na parkingu namijenjenom Hajdukovim navijačima. Zasad je poznato kako je oštećeno barem sedam vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sedam vozila hrvatskih registarskih oznaka oštećeno je pak na parkiralištu pokraj željezničkog kolodvora u obližnjem mjestu Trofa", izvijestile su novine O Jogo. Na fotografiji gore se vidi bijeli kombi sa splitskim tablicama razbijenih prozora te drugi kombi i automobil probušenih guma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Vitorije i Hajduka, odigrane u srijedu navečer u Guimaraesu, policija je ispred stadiona upotrijebila pendreke i gumene metke protiv Hajdukovih navijača, a jedan od njih je i uhićen zbog napada na tv snimatelja.

Vatreno u Guimaraesu

Ti su incidenti uslijedili nakon izgreda Hajdukovih navijača dan ranije, te utakmice pune tenzija u kojoj je Vitoria pobijedila 1-0. Pobjeda joj nije bila dovoljna za prolazak dalje u Konferencijskoj ligi zbog poraza 1-3 prije tjedan dana u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajdukovi navijači su nakon izlaska sa stadiona napali tv snimatelje pa  je policija upotrijebila pendreke, suzavac i gumene metke, pokazuje snimka portugalske televizije Sport TV. 

"Navijač koji je napao izvjestitelja televizije TVI/CNN uhićen je te će u četvrtak biti izveden pred istražnog suca", izvijestio je novinar portugalskog CNN-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo