SRPSKI TRENER UHIĆEN ZA SEKSUALNO NAPASTOVANJE, PA DOBIO OTKAZ: / Mediji pišu o hororu kojeg je priredio čistačici u WC-u

Image
Foto: Profimedia

Milutin Mićko Sredojević dobio otkaz na klupi reprezentacije Zambije

12.12.2020.
8:45
Profimedia
VOYO logo

Srpski nogometni trener Milutin Mićko Sredojević dobio je otkaz na klupi reprezentacije Zambije zbog seksualnog napastovanja konobarice u Južnoj Africi. Incident se dogodio prije nekoliko dana u Port Elizabethu, a čitav slučaj potvrdile su i vlasti u Južnoj Africi, prenijeli su strani mediji.

Image
[FOTO, VIDEO] LALE NAPRAVIO ŠOU: /

No, svi su gledali u zanosnu ženu pokraj; 'Možete me sad pljuvati koliko hoćete'

Image
[FOTO, VIDEO] LALE NAPRAVIO ŠOU: /

No, svi su gledali u zanosnu ženu pokraj; 'Možete me sad pljuvati koliko hoćete'

Image
Image

Uganda's Serbian coach Milutin Sredojevic attends the 2017 Africa Cup of Nations group D football match between Egypt and Uganda in Port-Gentil on January 21, 2017.,Image: 312183209, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Pušten uz kauciju, branit će se sa slobode

"Trener zambijske nogometne reprezentacije Milutin Sredojević (51) pojavio se ranije danas na sudu u Novom Brightonu zbog optužbi za seksualno zlostavljanje", javlja jučer tamošnji list 24news“ i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navodi se da je ranije ovog tjedna, u ponedjeljak, 7. prosinca, u Port Elizabethu, 39-godišnjakinja dostavljala kavu na stadion Wolfson kad je pitala Sredojevića hoće li mu trebati šećer uz kavu. Navodno je rekao da neće i otkrio da mu je potrebna druga vrsta šećera dok je pokazivao na njene usne, implicirajući na seks. Navodi se da se gospođa žalila šefu, koji je zauzvrat upozorio Sredojevića da to više ne čini. Kasnije tog dana gospođa je ponovo donosila kavu na isti stadion i ovog puta joj je Sredojević navodno dodirnuo stražnjicu, nakon čega je i uhićen."

Sredojević pušten uz jamčevinu od 10 000 RT. Njegovo slijedeće pojavljivanje pred sudom bit će 25. veljače 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prošle godine kako su naveli mediji u Južnoj Africi, srpski trener je pokušao čistačicu u hotelu u Johanesburgu prisiti na seks. Gasnogovornik policijske stanice Norvud Kai Makubele, potvrdio je da je otvoren slučaj seksualnog nasilja poslije incidenta u hotelu 'Protea Vonderers'.

Nije mu to prvi put

On je potvrdio da je osumnjičeni sportska osoba, ali nije otkrio njegovo ime", prenio je Sunday World. Kako se dalje navodi, incident se dogodio u toaletu dan prije Dana žena. Prema policijskim dokumentima, u koje je Sunday World imao uvid, 51-godišnja radnica je čistila WC oko 6 ujutro i tada je trener navodno tražio seks sa njom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Uganda's national football team coach Milutin Sredojevic attends a press conference on January 23, 2017 in Oyem, during the 2017 Africa Cup of Nations football tournament in Gabon.,Image: 312682274, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Pokušavao je u jednom trenu i skinuti hlače, ali je ona zavrištala, otvorila vrata i istrčala van", piše spomenuti medij pozivajući se na neimenovani izvor u policiji.

Osim Zambije Sredojević je ranije vodio i reprezentacije Ruande i Ugande, a bio je i trener mladih selekcija Jugoslavije. Bio je i šef stručnog stožera u mnogim afričkim klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo