VATRENO U SUSJEDSTVU / Srpski mediji ogorčeni nakon poraza na SP-u: 'Brazilac se valjao i dobio batine od Srba'

Image
Foto: profimedia.hr

Na vrhu ljestvice su Brazil i Švicarska s po tri boda, dok su Srbija i Kamerun ostali na nuli

24.11.2022.
22:44
profimedia.hr
VOYO logo

Uz sjajnu igru u drugom poluvremenu nogometaši Brazila svladali su Srbiju s 2-0 u utakmici prvog kola skupine Svjetskog prvenstva u Kataru. Tijekom gotovo cijele utakmice Brazilci su dominirali i napadali, no u prvom poluvremenu su ti naleti bili mahom sramežljivi i ne odveć opasni po Orlove koji su se uspješno branili.

Image
BEZ ISPALJENOG METKA /

Brazil nadigrao i potopio Piksijeve Orlove: Srpski mediji gnjevni na iranskog suca

Image
BEZ ISPALJENOG METKA /

Brazil nadigrao i potopio Piksijeve Orlove: Srpski mediji gnjevni na iranskog suca

Dobio je batine od Srba

Srpski mediji vatreno su reagirali nakon utakmice, a Sportal piše kako Svjetsko prvenstvo za Srbiju počinje tek kada će Piksijevi odabranici igrati protiv Kameruna: "Brazil je ipak prejak! Srbija nemoćna pred prvim favoritom: Glavu gore, za nas Mundijal počinje u ponedjeljak", dodaju i kako je najveća brazilska zvijezda bila u fokusu: "Neymar u centru pažnje protiv Srbije zbog simuliranja: Čuveni Brazilac se ponovo kotrljao po terenu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Al' smo ga prebili! Neymar dobio batine od Srba kao nikog do sada". Kurir donosi naslov u kojem kaže kako žele da Orlovi zgaze iduća dva suparnika u skupini: "Brazil je mašina, Orlovi glavu gore: Poraz na startu Mundijala! Srbija je uz vas, zgazite Kamerun i Švicarsku".

Razočarani su suđenjem

"Početak susreta obilježilo je sramotno suđenje iranskog suca! Nevjerojatno koliko je podlegao pritisku tome što sudi utakmicu Brazilcima. Jedan više nego lagan prekršaj Pavlovića nad Neymarom sankcionirao je žutim kartonom!? I to već poslije sedam minuta… A, onda brutalan start Paquete nad reprezentativcem Srbije nije kaznio kartonom". I oni su se dotaknuli Neymara: "Prebili smo Neymara" Jedna od najvećih zvezda svjetskog fudbala prošla kroz ruke naših igrača! Ogroman broj prekršaja nad njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je ovo posljednja utakmica prvog kola natjecanja po skupinama. Ranije je u ovoj skupini Švicarska bila bolja od Kameruna s 1-0 pa su na vrhu ljestvice Brazil i Švicarska s po tri boda, dok Srbija i Kamerun imaju nula. U drugom kolu, u ponedjeljak 28. studenoga, igraju Kamerun - Srbija i Brazil - Švicarska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo