SPORTAŠI TVITERAŠI: / Iznenadit ćete se kad vidite koje Hrvate voli ova društvena mreža

Image
Foto: AFP

Mario Mandžukić je među najpraćenijim sportašima na Twitteru u regiji. Listu od 20 sportaša, koju je objavila marketinška agencija Sporto, predvodi prvi tenisač svijeta Novak Đoković s 4,702

13.11.2015.
13:09
AFP
VOYO logo

Bez obzira na tešku sezonu s Juventusom, gdje je ovog ljeta prešao iz madriskog Atletica te "sušu" u hrvatskom dresu, napadač Vatrenih ima vjernu vojsku pratitelja.

U Top 20 petero je hrvatskih sportaša. Na sedmom mjestu je Dejan Lovren. Hrvatski reprezentativac i branič Liverpoola zadržao je tu poziciju, a društvene mreže omiljeni su mu način komunikacije s fanovima. Jedan od najduhovitijih tviteraša je hrvatski tenisač Ivo Karlović, koji je na 16. poziciji. Da se mjeri humor, dr. Ivo bio bi zasigurno i bolje plasiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čiliću važnija ATP ljestvica

Mjesto niže je bivši reprezentativac Eduardo da Silva, kojeg hrvatski navijači obožavaju, bez obzira što igra u dalekom Šahtaru i više nije član Vatrenih. Top 20 zatvara Marin Čilić. Najboljem hrvatskom tenisaču ipak je važnija ATP ljestvica, a tamo će kraj godine dočekati na 13. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo