EKSPLICITNE SCENE

ŠPANJOLSKU POTRESA SEKSUALNI SKANDAL: Društvene mreže preplavio kućni pornić poznatih nogometaša

Nogometaši španjolskog prvoligaša Eibara, Sergi Enrich (26) i Antonio Luna (25), morali su se ispričati nakon što je u javnost procurila snimka njihova seksualnog odnosa s nepoznatom ženom.

Društvene je mreže tijekom srijede preplavio kućni videouradak s eksplicitnim scenama seksa. Navijači su na snimci odmah prepoznali dvojicu nogometaša, nekadašnje mlade reprezentativce Španjolske, i skandal više nije bilo moguće zaustaviti.

‘Privatni čin’

Enrich i Luna su bili prisiljeni reagirati priopćenjem u kojem su se ispričali javnosti zbog eventualnog nanošenja štete klubu i navijačima. Naglasili su ipak da se video pojavio na internetu bez njihova pristanka te da se na snimci radi o “privatnom činu” koji se dogodio “između odraslih ljudi slobodne volje”.

“Svjesni smo da bismo kao profesionalni nogometaši trebali biti primjer na svakom životnom planu, posebno djeci, i zato se ispričavamo ako je ovaj incident naštetio bilo kome. Također, ispričavamo se za štetu koju bi ovaj video mogao nanijeti trećoj osobi na snimci”, stoji u priopćenju nogometaša.

Za razliku od njih, čelnici Eibara zasad nisu komentirali skandal.

Povratak na Net.hr